Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Ronald

22 oktober, 2018

12 KILO AFVALLEN

Ronald Meijer

Na jaren van langzame maar gestage gewichtstoename kwam het moment dat ik er iets aan wilde gaan doen. Ik kreeg steeds meer opmerkingen over ‘de buik’ en mijn bloeddruk was aan de hoge kant.

Dus op zoek gegaan naar een manier van afvallen waar ik in geloof en…….die vol te houden is. Via een kennis hoorde ik over Dick. Vrij nuchter ging ik naar de intake met een instelling van: “ik zie wel”.  De methode die Dick hanteert sprak mij aan en het viel me alles mee om het vol te houden. Vervolgens blijf je in een ander maar gezond eetpatroon waardoor je mooi op gewicht blijft en ook af en toe heerlijk kunt ‘sneukelen’.

De recepten op de website zijn echt fantastisch. Je kunt lekker en voldoende eten met weinig calorieën. Een aanrader voor iedereen die het aanmodderen met diëten zat is.

Ronald Meijer

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer