Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Sanne Buiter

9 november, 2021

Sanne viel 24 kilo af: “Niet altijd makkelijk maar je doet het voor jezelf”

Sanne Buiter

“Terugkijkend op mijn afslanktraject vond ik het niet altijd even makkelijk. Het duurt best lang en je moet je voor langere tijd inzetten om je streefgewicht te bereiken. De begeleiding van Dick was voor mij de stok achter de deur die ik nodig had. Als ik het lastig vond, was hij er. De wekelijkse weegmomenten waren voor mij geen ‘controles’ maar waren juist heel fijn omdat je iedere week weer kijkt waar je staat en hoe je het beste verder kunt.

Ook toen ik bijvoorbeeld met Pasen een brunch had, gaf Dick me handige tips om het avondeten met de lunch om te draaien, zodat ik toch wat lekkers kon eten. Het gaat er ook om hoe je daarmee omgaat. Je maakt zelf de keuze of je iets wel of niet eet en ondervindt dan zelf wat daar de gevolgen van zijn. Dick heeft me geholpen om daar inzicht in te krijgen en vooral ook om er op een goede manier mee om te gaan. Op een gegeven moment gaat je omgeving het natuurlijk ook zien dat je af aan slanken bent en die complimentjes motiveerden me om door te gaan. Ook de recepten hebben me goed geholpen gezond te eten.

Maar het allerbelangrijkste was voor mij de begeleiding van Dick: met die stok achter de deur lukte het me om 24 kilo af te slanken.”

Sanne Buiter

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen