Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Joan van der Eerden

19 september, 2018

Er schuilt in mijn dikke lichaam een slanke vrouw! Dat heb ik altijd gedacht, maar nooit weten te bereiken.

 

Joan van der EerdenIk heb zowat heel mijn volwassen leven gelijnd. Alle diëten die je maar kunt bedenken geprobeerd, maar telkens weer terug bij af – of erger. Nooit heb ik een gezond eetpatroon volgehouden of een constant gewicht kunnen bereiken. Vooral nadat ik behandeld werd voor baarmoederhalskanker, leek het alsof de urgentie om af te vallen juist werkte als een stressfactor. Ik had geen zin meer om te koken, at alleen maar kant-en-klaar maaltijden, snoep- en snack-eten. Mijn energie nam steeds verder af, mijn gewicht nam steeds meer toe en die slanke vrouw ‘vanbinnen’ werd alsmaar onbereikbaarder.

Totdat ik via een vriendin bekend raakte met ‘Total Body Balance’. Wat een openbaring! Mijn lichaam en geest hebben van de heropvoeding genoten. Suikervrij, koolhydraat- en vetarm eten; zonder moeite vol te houden! Ik voel me weer energiek, ik leef, eet en kook zoals ik dat eigenlijk altijd al wilde. “Ik maak overal een ‘taartje’ van”, want ik houd natuurlijk wel van lekker eten; maar dan op een goede manier en suikervrij! Ik ben nu 19 kilo afgevallen; “Dat zijn veel pakjes boter!” zou mijn vader zeggen. Van een ongezonde 91 kg naar een gezonde 72 kg. Eindelijk voel ik me die gezonde slanke vrouw.

Groeten, Joan van der Eerden

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen

Sylvia Kok

“Ik ben via iemand die bij Total Body Balance veel afgevallen was bij Dick gekomen. Ik was al zelf wat begonnen en wat afgevallen, maar het lukte me niet heel goed om het door te zetten. Ik hoorde over suikervrij en vetvrij eten en dat sprak me erg aan. Na...
Lees meer

Kim Pasnagel

“Na de pandemie en de zomer had ik besloten dat er toch echt wel wat kilo’s vanaf moesten. Ik merkte dat ik zelf niet goed wist waar het probleem lag en hierdoor heb ik ook verschillende methodes geprobeerd, echter werkte niks voor mij. Via vrienden was ik bij Dick terecht...
Lees meer