Jubileumactie

Gratis hulp bij afslanken

Doe mee met de jubileumactie

Dit jaar bestaat Total Body Balance 15 jaar.
Om ons derde lustrum te vieren, gaan we ieder kwartaal iemand gratis begeleiden om af te slanken.

Waarom deze actie?

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het bereiken van een gezond gewicht. Daarom kies ik ieder kwartaal iemand uit die ik kosteloos ga begeleiden. Ik zoek mensen die maximaal 15 kilo af willen vallen en die het zich financieel niet kunnen veroorloven om hierbij persoonlijke begeleiding te krijgen. Met deze actie wil Total Body Balance graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en bijdragen aan een gezondere samenleving.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt jezelf of iemand anders hieronder opgeven. Motiveer waarom jij of de persoon die je opgeeft, uitgekozen zou moeten worden. Als je iemand anders opgeeft, vermeld dan duidelijk de naam en de contactgegevens van de persoon die je opgeeft en jouw eigen contactgegevens. Check vooraf even of de persoon die je opgeeft ook mee wil doen. Motivatie is erg belangrijk en is echt een succesfactor om af te slanken.

Opgeven kan tot vrijdag 30 november 2018 om mee te doen met de laatste trekking. De winnaar ontvangt van ons persoonlijk bericht. Via de regionale media zal deze actie ook onder de aandacht gebracht worden, evenals via onze social media kanalen en de website. Wie de tweede trekking doet, houden we nog even geheim!

Jezelf of iemand anders opgeven


MezelfIemand anders


JaNee

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!