Jubileumactie voor klanten

Maak kans op fantastische prijzen!

Maak kans op fantastische prijzen!

Dit jaar bestaat Total Body Balance 15 jaar.
Dat gaan we natuurlijk vieren! En jij maakt daarbij automatisch kans op geweldige prijzen!

Hoe doe je mee?

Iedereen die in 2018 bij Total Body Balance een afslanktraject volgt, kan in aanmerking komen om mee te doen. De voorwaarde is dat je je streefgewicht bereikt. Als je dat hebt bereikt, doe je automatisch mee bij de eerstvolgende trekking. We verrichten de trekking maandelijks. De maandprijs wordt persoonlijk aan je uitgereikt. En je doet ook meteen mee voor de fantastische hoofdprijzen die we aan het eind van het jaar gaan verloten!

Als je gewonnen hebt, ontvang je van ons automatisch persoonlijk bericht. We maken de winnaars ook iedere maand bekend via onze social media kanalen, nieuwsbrief en de website. Zorg dus dat je ons volgt, dan weet je zeker dat je niets mist. Dat kan op Facebook en op Instagram. De trekking van de hoofdprijs zal worden verricht in december 2018.

Win een compleet nieuwe garderobe of een diner voor twee!

De spectaculaire hoofdprijs is een compleet nieuwe garderobe ter waarde van € 400 die je onder begeleiding van een stylist uit mag zoeken bij Van Oorschot Mode in Helmond. De tweede prijs is een geheel verzorgd diner voor twee bij het nieuwe restaurant wat momenteel wordt gerealiseerd in het Warandepark in Helmond, een primeur dus!

Je hoeft jezelf dus niet op te geven om mee te doen, als jij je streefgewicht bereikt, doe je automatisch mee. Geweldig toch?

Bekijk de trekking van de prijswinnaars!

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!