Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Brabantse asperges

brabantse-asperges

Brabantse asperges

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 1 pond asperges geschild
  • 1 ei gekookt
  • 50 gram gegrilde ham in dunne plakjes of fijngesneden
  • 100 gram kruimige aardappels gewassen, geschild, gekookt

Instructies
 

  • Kook de asperges in ruim water gaar. Kook tegelijkertijd de aardappels gaar.
  • Leg de asperges op een bord samen met de gekookte aardappel.
  • Bestrooi de asperges met wat verse nootmuskaat. En doe wat zout en peper op de aardappels.
  • Snijd het hard gekookte ei fijn en strooi over de asperges. Leg daar bovenop 50 gram dunne plakjes of reepjes ham.
  • Doe eventueel wat kookvocht van de asperges over de gekookte aardappel of een beetje zuivelspread light op de aardappel.
Trefwoord asperges, ei

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen