Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brabantse asperges
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Nederlands
Porties
1
Ingrediënten
1x
2x
3x
1
pond
asperges
geschild
1
ei
gekookt
50
gram
gegrilde ham
in dunne plakjes of fijngesneden
100
gram
kruimige aardappels
gewassen, geschild, gekookt
Instructies
Kook de asperges in ruim water gaar. Kook tegelijkertijd de aardappels gaar.
Leg de asperges op een bord samen met de gekookte aardappel.
Bestrooi de asperges met wat verse nootmuskaat. En doe wat zout en peper op de aardappels.
Snijd het hard gekookte ei fijn en strooi over de asperges. Leg daar bovenop 50 gram dunne plakjes of reepjes ham.
Doe eventueel wat kookvocht van de asperges over de gekookte aardappel of een beetje zuivelspread light op de aardappel.
Trefwoord
asperges, ei
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Overweeg om
je mening te delen
!