Tomaten gevuld met kip en rijst
Ingrediënten
- 3-4 tomaten rijp
- 100 gram kipfilet (vleeswaren)
- 100 gram zilvervliesrijst gekookt
- 2 eetlepel(s) suikervrije tomaten ketchup
- 1 eetlepel bieslook
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Instructies
- Kook de zilvervliesrijst gaar.
- Snijd van de tomaten het kapje eraf (leg deze apart) en haal de pitjes, het vocht en het vruchtvlees eruit, hak het vruchtvlees fijn en doe alles in een kom.
- Snijd de kipfilet in reepjes en doe dit bij het tomatenvruchtvlees.
- Voeg de gekookte rijst en de bieslook toe aan het tomatenvruchtvlees.
- Voeg de suikervrije tomaten ketchup toe en meng goed.
- Breng op smaak met verse peper en eventueel wat zout.
- Doe het mengsel in de tomaten en leg het kapje er weer op.