Romige kip kerrie met rijst
Ingrediënten
- 75 gram kipfilet in reepjes gesneden
- 1 doosje(s) (kastanje) champignons in plakjes of kwarten gesneden
- 0.5 grote ui gesnipperd
- 25 ml kookroom light
- 0,5 bosui in dunne ringetjes
- 1 theelepel kerrie poeder
- peper en zout
Instructies
- Verwarm een pan met Pancoating en fruit de ui tot deze glazig is.
- Voeg de kipfilet reepjes toe en bak even mee tot het gaar is en een beetje kleur krijgt.
- Voeg nu de champignons toe en bak mee.
- Strooi de kerriepoeder over het geheel en bak kort.
- Voeg de kookroom toe en zet het geheel op een laag vuur en verwarm het kort. Zorg dat het niet gaat koken!
- Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
- Strooi de bosui op het laatste moment als je het gerecht serveert, er over heen.
Notities
Lekker met zilvervlies rijst. Indien gewenst een beetje frisse salade erbij.