Winkelwagen

Laden...

 

Roergebakken Chinese paksoi

Bereidingstijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Chinees
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 0.5 struik paksoi
  • Pancoating
  • 0.25 ui in dunne plakjes of halve ringen
  • 1 cm verse gember fijngehakt
  • 0.5 teentje(s) knoflook fijngehakt
  • 0.5 eetlepel Japanse sojasaus
  • 3 kleuren peper naar smaak

Instructies
 

  • Was de struik paksoi, maak goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede repen.
  • Verwarm de pancoating in een wok en roerbak eerst de ui, knoflook en gember.
  • Voeg de harde delen van de paksoi eerst toe en bak gedurende 3 minuten.
  • Voeg daarna de bladeren toe gedurende 2 minuten.
  • Voeg als laatste Japanse sojasaus toe en breng op smaak met 3 kleuren peper.

Notities

Tip voor een volledig hoofdgerecht: Lekker met gestoomde zilvervliesrijst of volkoren noodles en gebakken kippendij filet, kip spiesjes, garnalen met knoflook, gebakken tahoe of omelet reepjes.
Trefwoord groenten, Vegetarisch
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Overweeg om je mening te delen!