Roergebakken Chinese paksoi
Ingrediënten
- 0.5 struik paksoi
- Pancoating
- 0.25 ui in dunne plakjes of halve ringen
- 1 cm verse gember fijngehakt
- 0.5 teentje(s) knoflook fijngehakt
- 0.5 eetlepel Japanse sojasaus
- 3 kleuren peper naar smaak
Instructies
- Was de struik paksoi, maak goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede repen.
- Verwarm de pancoating in een wok en roerbak eerst de ui, knoflook en gember.
- Voeg de harde delen van de paksoi eerst toe en bak gedurende 3 minuten.
- Voeg daarna de bladeren toe gedurende 2 minuten.
- Voeg als laatste Japanse sojasaus toe en breng op smaak met 3 kleuren peper.
Notities
Tip voor een volledig hoofdgerecht: Lekker met gestoomde zilvervliesrijst of volkoren noodles en gebakken kippendij filet, kip spiesjes, garnalen met knoflook, gebakken tahoe of omelet reepjes.