Roerbakschotel met visfilet
Ingrediënten
- 0.5 kleine ui gesnipperd
- 125 gram broccoli in kleine roosjes gesneden
- 0.5 rode paprika in blokjes gesneden
- pancoating
- peper, zout naar smaak
- 100 gram voorgekookte aardappelpartjes
- 0.5 dl bouillon vis- of groentenbouillon
- 0.5 laurierblad
- 100 gram Tilapia- of andere witte visfilet in blokjes gesneden
Instructies
- Verwarm de Pancoating in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout.
- Voeg de aardappelschijfjes toe en bak mee totdat ze bruin beginnen te worden.
- Voeg de groenten met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten met de deksel op de pan.
- Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis op de groenten en aardappel in de pan erbij. Stoof de vis in 5 minuten gaar.
Notities
Serveer er een lekkere frisse komkommersalade bij met wat dille en azijn.