Oosters stoofpotje
Ingrediënten
- 100 gram runderreepjes
- 200 gram champignons in kwarten gesneden
- 1 lente-uitje in stukken van 2 cm gesneden
- Pancoating
- 0.25 liter groentebouillon
- 3 eetlepel(s) Japanse sojasaus
- 1 eetlepel(s) appelazijn
- 0.25 limoenrasp van een verse limoen fijngehakt
- 1 eetlepel(s) vers limoensap geperst
- cayennepeper naar smaak
- 100 gram Chinese kool in dunne reepjes gesneden
Instructies
- Verwarm een anti-aanbak plan met Pancoating. Bak eerst de champignons totdat het vocht verdampt is.
- Voeg de runderreepjes toe en bak even op hoog vuur mee.
- Voeg de lente-ui toe en bak al omscheppend zo'n 1,5 minuut mee.
- Schenk er de groentebouillon bij. En voeg de sojasaus, appelazijn, limoensap en wat cayennepeper toe en laat nog 6 minuten zachtjes stoven.
- Voeg de Chinese kool toe en warm 2 minuten mee.
- Bestrooi met de geraspte fijngehakte limoenschil.
- Lekker met zilvervliesrijst of rijstemie.