Frisse macaronisalade met yoghurtsaus
Ingrediënten
- 50 gram gerookte kipfilet
- 50 gram tonijn in water uit blik
- 100 gram volkoren macaroni
- 100 ml magere yoghurt
- 1/2 bakje champignons
- 1/2 bakje cherrytomaten
- 1/2 komkommer
- 1/2 rode paprika
- 1/2 sjalot
- 2 eetlepels kappertjes
- naar smaak peterselie
- naar smaak knoflookpoeder
- naar smaak tabasco
- naar smaak Stevia (verkrijgbaar via de webshop)
- naar smaak peper & zout
- Pancoating om in te bakken (verkrijgbaar via de webshop)
Instructies
- Kook de macaroni met wat zout gaar. Laat deze afkoelen in de koelkast
- Laat de tonijn uitlekken
- Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes
- Spray wat pancoating in een pan en bak de campignons tot ze zacht zijn. Laat ze afkoelen.
- Was de overige groenten en snijd in stukjes
- Snijd de gerookte kipfilet in stukjes
- Doe alle groenten met de kip en de tonijn bij elkaar en meng goed
- Was en snijd de peterselie in kleine stukjes
- Maak de yoghurtsaus door de yoghurt te mengen met de peterselie, tabasco, stevia, knoflookpoeder en peper & zout
- Meng dan de pasta en de groenten door de yoghurtsaus. Serveer dit gerecht koud.