Macaroni
Ingrediënten
- 100 gram tartaar
- 0.5 ui gesnipperd
- 125 gram champignons in plakjes
- 0.5 groene paprika in kleine blokjes
- 0.5 prei in dunne ringetjes
- 0.5 teentje(s) knoflook gehakt
- oregano naar smaak, vers of gedroogd
- 0.25 bouillonblokje
- 1 eetlepel Japanse sojasaus
- 1 theelepel(s) sambal
- 0.5 blikje tomatenpuree
- 100 gram volkoren macaroni gekookt
Instructies
- Bak de tartaar in een anti-aanbak pan met Pancoating totdat het bruin begint te worden.
- Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak even mee.
- Voeg de champignons toe en bak mee totdat het vocht eruit is en ook de champignons gaan bakken.
- Voeg oregano toe.
- Verkruimel het bouillonblokje over de pan en roer door het mengsel heen.
- Voeg de preiringen, tomatenpuree, sojasaus en sambal toe. Voeg een beetje water toe en laat alles met deksel op de pan ongeveer 25 minuten garen.
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.