Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Je wordt niet zomaar te dik….

Een paar kilo kan er natuurlijk altijd bij komen na de vakantie of na een aantal etentjes. Maar echt overgewicht, nee dat komt er niet zomaar aan. Het is niet zo dat je van de ene op de andere dag ineens 15 kilo te zwaar bent. Te dik worden is een kwestie van tijd. Hoe gaat dit dan in zijn werk? En wat kun je er aan doen?

Te dik worden: het proces

Aan te dik worden gaat een heel proces vooraf. Want je gewicht is het gevolg van keuzes die je iedere dag weer opnieuw maakt. Die keuzes worden routines. Routines worden gewoonten. En dat is de echte boosdoener van te dik worden. Je hebt jezelf misschien onbewust ongezonde eetgewoonten aangeleerd.

Wat kun je eraan doen?

Het mooie is dat je eetgewoonten weer kunt veranderen. En met blijvend effect! Daar is de succesmethode van Total Body Balance op gebaseerd. Want alleen als je blijvend iets kunt veranderen in je eten, ga je gewicht verliezen en kun je ook beter op gewicht blijven. Iedereen kan het, ook als je veel overgewicht hebt of al vele malen geprobeerd hebt om af te vallen.

Gezondere eetgewoonten maken je slanker

Onder mijn begeleiding leer je weer opnieuw eten. Dat is nodig, omdat tijdelijk iets veranderen of weglaten op de langere termijn niet werkt. Je kunt besluiten de komende maand geen koolhydraten te eten om af te vallen, maar of dat nou gezond is voor je lichaam? Je hebt goede voeding nodig en het is zeker belangrijk dat je ook blijft eten. Daarom leer ik je wat gezond eten is, etiketten lezen en kom je iedere week voor een controle bij me langs. Dit is nodig om van je nieuwe levenswijze een gewoonte te maken, zodat je dit zonder moeite je hele leven vol kan houden. Dat betekent dat we focussen op afvallen maar ook op het volhouden van je nieuwe manier van eten. Dus winst op de korte en de langere termijn! Deze nieuwe manier van eten wordt je nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je slank kunt blijven.

Anders leren eten en afvallen?

Heb jij ook moeite met afvallen? Heb jij al veel malen zelf een dieet geprobeerd? Dan is de afslankmethode van Total Body Balance perfect voor jou. Wekelijks persoonlijke begeleiding, honderden lekkere recepten die iedereen kan maken en die snel op tafel staan, en verantwoord afslanken met blijvend resultaat. Duizenden mensen gingen je al voor.

Gratis intake boeken

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen