
Goulash
Bereidingstijd 2 uur uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hongaars
Porties 1
Ingrediënten
- 100 gram runderreepjes
- 0.5 ui in kleine blokjes
- Pancoating
- 0.5 eetlepel(s) tomatenpuree
- 1 tomaat in blokjes
- 0.5 paprika in blokjes
- knoflookpoeder
- 100 gram zilvervliesrijst gekookt afgewogen
Instructies
- Verhit een anti-aanbak pan met Pancoating en bak de runderreepjes en ui hierin. Daarna 20 minuten laten smoren in de pan met de deksel erop.
- Na 20 minuten voeg je de tomatenpuree, gesneden tomaat, paprika en knoflook poeder toe. Laat dit gedurende 1 uur op een laag vuur of spaarbrander sudderen met de deksel erop. Voeg indien nodig, wat vocht toe.
Notities
Lekker met zilvervliesrijst
Trefwoord paprika, rund, tomaat, vlees
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Overweeg om je mening te delen!