Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Biefstuk met gamba’s

 

Biefstuk-met-gambas

Biefstuk met gamba's

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraans
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 50 gram diepvriesgamba's ontdooid
  • 50 gram Argentijnse biefstuk in dobbelsteentjes gesneden
  • laurierblaadjes wisselende hoeveelheid
  • pancoating
  • 3 satéstokjes

Instructies
 

  • Zet de houten saté stokjes een uurtje in een glas water om te voorkomen dat ze verbranden tijdens het grillen.
  • Rijg om en om een gamba, biefstuk blokje en een laurierblaadje aan een stokje.
  • Spray wat Pancoating op de spiezen en bestrooi met zout en peper.
  • Grill de spiezen op een grillplaat of BBQ in 3 minuten bruin. De biefstuk mag van binnen nog rosé zijn.

Notities

Deze spiezen zijn lekker met een volkoren pita, salade van komkommer, tomaat, ui en verse knoflook yoghurt. Of met gestoomde zilvervliesrijst en een pittige tomatensaus en salade. Of gekruide aardappeltjes en groenten naar keuze.
Trefwoord vis, vlees

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen