Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Stevia Kristalsuiker van Stevija

 8.00

Stevia Kristal is een 100% natuurlijke suikervervanger.

Stevia is een Zuid- Amerikaanse plant, ook wel bekend als Honingkruid, die al 1500 jaar door de Guarana-Indianen gebruikt wordt om dranken en eten te zoeten.

Stevia is de enige toegelaten zoetstof in Japan en maakt sinds de jaren 70 als suikervervanger een enorme internationale ontwikkeling door en doet wereldwijd opmars als zijnde een veilige en caloriearme zoetstof.

Stevia is voedzaam en rijk aan magnesium, zink, calcium, kalium, niacine, vitamine A en C en rutine.

Het belangrijkste voordeel van stevia is echter dat het de bloedsuikerspiegel niet verhoogd en geen calorieën oplevert en dus interessant is voor iedereen die om gezondheidsredenen suiker of zoetstoffen wil vervangen en de nadelige gevolgen hiervan wil vermijden, zoals mensen met diabetes, overgewicht, candida, chronische vermoeidheid, ADHD, hypoglycemie of hoge bloeddruk.

Stevia heeft nog een aantal buitengewoon positieve bijwerkingen. Het vermindert de behoefte aan zoet en vetten, tabak en alcohol en uw het hongergevoel in zijn algemeenheid. Het werkt ook in positieve zin bij spijsverteringsproblemen en maagklachten.

Toepassingen Stevia Kristal: Kristal kan worden gebruikt voor het zoeten van bijvoorbeeld dranken en zuivelproducten. Maar het is ook geschikt voor koken en bakken. Kortom, de ideale vervanger van suiker!

De ingredienten van SteviJa Kristal zijn: Stevia en Erythritol.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 0 kJ / 0 kcal
Vetten 0,0 g
   – waarvan verzadigd 0,0 g
   – waarvan onverzadigd 0,0 g
Koolhydraten 99,8 g
   -waarvan suikers 0 g
   -waarvan polyolen 99,8 g
Eiwit 0 g
Voedingsvezels 0,0 g
Zout 0,001 g

Inhoud 300 gram

Artikelnummer: TBB30 Categorieën: , Tags: , ,

Voor 16:30u besteld, vandaag nog verzonden