Dick Sandbergen van Total Body Balance

Nu 2 weken gratis bij een afslanktraject van 10 weken

Total Body Balance was te zien diverse tv-programma’s van SBS6 zoals Hart van Nederland, Massa is Kassa en  Altijd Jong bij RTL4.
Nu 2 weken gratis bij een afslanktraject van 10 weken.
Actie is wegens groot succes verlengd t/m 30 november 2021 en alleen geldig voor nieuwe trajecten.

Afslankcoach bekend van TV

Total Body Balance was te zien in diverse tv-programma’s bij SBS6 en RTL4 zoals Hart van Nederland, Massa is Kassa en Altijd Jong.

De afslankmethode van Total Body Balance

Al meer dan 17 jaar help ik mensen met afslanken. Door een combinatie van een stok achter de deur, vetarm en koolhydraat eten en ondersteunende voedingssupplementen heb ik al meer dan 10.000 mensen geholpen om met blijvend resultaat af te slanken. Mijn afslankmethode is geen tijdelijk trucje maar verandert je leven echt. Als je ervoor wilt gaan kan ook jij je ideale gewicht bereiken.

Laat je helpen door Dick Sandbergen

Heb jij ook hulp nodig om je ideale gewicht te bereiken? Afslanken kan zowel bij mij op locatie in Helmond of Vught als op afstand, mocht je wat verder weg wonen. Meld je hieronder aan en ik neem snel contact met je op!

Nu 2 weken gratis bij een afslanktraject van 10 weken

Actie is wegens groot succes verlengd tot en met 31 januari 2022 en is alleen geldig voor nieuwe trajecten.    Afslankcoach bekend van TV Dick Sandbergen

    Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

    Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

    Call Now Button