
Aardappelpuree
Bereidingstijd 20 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Nederlands
Porties 1
Ingrediënten
- 100 gram kruimige aardappelen geschild en in kleine gelijke stukken
- 50 ml magere melk
- 0.5 eetlepel(s) fijngesneden bieslook
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- snufje nootmuskaat
Instructies
- Kook de aardappelen gaar in een bodempje water
- Hak de bieslook heel fijn.
- Giet de aardappels af en prak meteen fijn en voeg de warme melk toe.
- Voeg nootmuskaat, peper en zout naar smaak toe.
- Meng de bieslook door de puree.
Notities
Optioneel: Doe de puree in een ovenvast schaaltje, spray er wat Pancoating overheen en bak in de oven totdat er een krokant korstje op komt.
Trefwoord puree
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Overweeg om je mening te delen!