Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi Pangang
5
van 1 stem
Afdrukken
Deel op Facebook
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Chinees
Porties
1
Ingrediënten
1x
2x
3x
100
gram
ongepaneerde varkensschnitzel
in reepjes gesneden
1
ui
in kleine blokjes gesneden
1.5
blikje
tomatenpuree (zonder suiker)
1,5 klein blikje
0.5
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
0.5
teentje(s)
knoflook
geperst
1
theelepel(s)
sambal oelek
2.5
eetlepel(s)
tomatenketchup (zonder suiker)
Pancoating
0.5
theelepel(s)
Zusto
0.5
kopje(s)
water
peper en zout
naar smaak
Instructies
Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak
Bak het vlees met Pancoating in een anti-aanbak pan.
Als het vlees begin te kleuren, voeg de ui toe en bak even mee.
Als het vlees gaar is, voeg je toe: tomatenpuree, knoflook, sojasaus, water, suikervervanger en sambal. Roer alles goed door en verwarm het langzaam.
Op smaak brengen met suikervrije ketchup. Het gerecht kan pittiger of zoeter gemaakt worden door toevoeging van meer sambal of zoetstof.
Notities
Serveer met zilvervliesrijst en een frisse salade.