Ga terug
+ servings
hoe ziet het gerecht er uit

Aardappelpuree

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Nederlands
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 100 gram kruimige aardappelen geschild en in kleine gelijke stukken
  • 50 ml magere melk
  • 0.5 eetlepel(s) fijngesneden bieslook
  • peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • snufje nootmuskaat

Instructies
 

  • Kook de aardappelen gaar in een bodempje water
  • Hak de bieslook heel fijn.
  • Giet de aardappels af en prak meteen fijn en voeg de warme melk toe.
  • Voeg nootmuskaat, peper en zout naar smaak toe.
  • Meng de bieslook door de puree.

Notities

Optioneel: Doe de puree in een ovenvast schaaltje, spray er wat Pancoating overheen en bak  in de oven totdat er een krokant korstje op komt.
Trefwoord puree