2cmverse gember (of gemberpasta)geschild en geraspt
0.5teentje(s)knoflookgeperst
0.5theelepel(s)gemalen komijn (djinten)
0.5theelepel(s)geelwortel (kurkuma)
0.5eetlepel(s)citroensap
zout
100gramvisfiletnaar keuze
Pancoating
Instructies
Maak een marinade van het verkruimelde pepertje, de vers geraspte gember, de geperste knoflook, de komijn en de geelwortel. Meng door elkaar. Voeg het citroensap en een snufje zout toe en meng de marinade nogmaals.
Wrijf de stukken vis hiermee in en laat de vis afgedekt in de koelkast minstens 1 uur marineren.
Warm de grill voor. Leg de vis in een ovenvaste schaal en spuit er een beetje pancoating over. Laat de vis onder de hete grill in ca. 12-15 minuten gaar worden.
Notities
Lekker met gestoomde broccoli en zilvervliesrijst of wat aardappeltjes.