Ga terug
+ servings

Frisse macaronisalade met yoghurtsaus

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 50 gram gerookte kipfilet
  • 50 gram tonijn in water uit blik
  • 100 gram volkoren macaroni
  • 100 ml magere yoghurt
  • 1/2 bakje champignons
  • 1/2 bakje cherrytomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 sjalot
  • 2 eetlepels kappertjes
  • naar smaak peterselie
  • naar smaak knoflookpoeder
  • naar smaak tabasco
  • naar smaak Stevia (verkrijgbaar via de webshop)
  • naar smaak peper & zout
  • Pancoating om in te bakken (verkrijgbaar via de webshop)

Instructies
 

  • Kook de macaroni met wat zout gaar. Laat deze afkoelen in de koelkast
  • Laat de tonijn uitlekken
  • Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  • Spray wat pancoating in een pan en bak de campignons tot ze zacht zijn. Laat ze afkoelen.
  • Was de overige groenten en snijd in stukjes
  • Snijd de gerookte kipfilet in stukjes
  • Doe alle groenten met de kip en de tonijn bij elkaar en meng goed
  • Was en snijd de peterselie in kleine stukjes
  • Maak de yoghurtsaus door de yoghurt te mengen met de peterselie, tabasco, stevia, knoflookpoeder en peper & zout
  • Meng dan de pasta en de groenten door de yoghurtsaus. Serveer dit gerecht koud.
Trefwoord Pasta, Salade