Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oosters stoofpotje
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Chinees, Japans, Oosters
Porties
1
Ingrediënten
1x
2x
3x
100
gram
runderreepjes
200
gram
champignons
in kwarten gesneden
1
lente-uitje
in stukken van 2 cm gesneden
Pancoating
0.25
liter
groentebouillon
3
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
1
eetlepel(s)
appelazijn
0.25
limoenrasp van een verse limoen
fijngehakt
1
eetlepel(s)
vers limoensap
geperst
cayennepeper
naar smaak
100
gram
Chinese kool
in dunne reepjes gesneden
Instructies
Verwarm een anti-aanbak plan met Pancoating. Bak eerst de champignons totdat het vocht verdampt is.
Voeg de runderreepjes toe en bak even op hoog vuur mee.
Voeg de lente-ui toe en bak al omscheppend zo'n 1,5 minuut mee.
Schenk er de groentebouillon bij. En voeg de sojasaus, appelazijn, limoensap en wat cayennepeper toe en laat nog 6 minuten zachtjes stoven.
Voeg de Chinese kool toe en warm 2 minuten mee.
Bestrooi met de geraspte fijngehakte limoenschil.
Lekker met zilvervliesrijst of rijstemie.
Trefwoord
groenten, rund
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Overweeg om
je mening te delen
!