Ga terug
+ servings
hoe ziet het gerecht er uit

Roerbakschotel met visfilet

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Nederlands
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 0.5 kleine ui gesnipperd
  • 125 gram broccoli in kleine roosjes gesneden
  • 0.5 rode paprika in blokjes gesneden
  • pancoating
  • peper, zout naar smaak
  • 100 gram voorgekookte aardappelpartjes
  • 0.5 dl bouillon vis- of groentenbouillon
  • 0.5 laurierblad
  • 100 gram Tilapia- of andere witte visfilet in blokjes gesneden

Instructies
 

  • Verwarm de Pancoating in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout.
  • Voeg de aardappelschijfjes toe en bak mee totdat ze bruin beginnen te worden.
  • Voeg de groenten met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten met de deksel op de pan.
  • Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis op de groenten en aardappel in de pan erbij. Stoof de vis in 5 minuten gaar.

Notities

Serveer er een lekkere frisse komkommersalade bij met wat dille en azijn.
Trefwoord aardappel, broccoli, groenten, paprika, vis