Ga terug
+ servings
hoe ziet het gerecht er uit

Gegrilde vis

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties 1

Ingrediënten
  

  • Pancoating
  • 0.5 theelepel(s) Provençaalse kruiden
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • peper, zout
  • 100 gram witte vis

Instructies
 

  • Spuit de visfilet in met Pancoating en smeer de geperste knoflook op de vis. Bestrooi de vis met de Provençaalse kruiden en vers gemalen peper en zout naar smaak.
  • Zet de vis afgedekt in de koeling en laat 1 uur intrekken.
  • Warm de grill of barbecue en rooster de vis aan beide zijden in 6-8 minuten gaar en bruin.

Notities

Lekker met ratatouille van tomaat, aubergine en courgette en wat zilvervliesrijst.
Trefwoord vis