0.5rode peperfijngehakt mét of zonder zaadjes (naar keuze)
0.5blik(ken)tomatenblokjes in eigen sap
1eetlepel(s)kreeftenpasta
0.5eetlepel(s)italiaanse kruiden
zout naar smaak
100gramgamba'srauw
Instructies
Verwarm een pan met Pancoating.
Voeg alle ingrediënten toe, behalve de kreeftenpasta en de gamba's.
Laat alles garen en doe dan pas de gamba's en de kreeftenpasta erbij. Als de gamba's kleur krijgen, is het gerecht klaar. De saus zal iets binden.
Let op: Kreeftenpasta wordt verkocht in blikjes bij een goede vishandel of Sligro. Zodra het blikje geopend is, kun je de kreeftenpasta het best in porties invriezen voor later gebruik want het heeft een beperkte houdbaarheid. Visliefhebbers kunnen de pasta gebruiken in sauzen, soepen en pastagerechten.
Notities
Lekker bij pasta, rijst en eventueel met brood. Serveer er een frisse salade met komkommer en dille bij. Eventueel wat fijne rode ui en kappertjes.