Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

In 7 dagen Slank en Fit programma

Ben je benieuwd of de methode van Total Body Balance wat voor je is? Maak dan gratis in 7 dagen kennis met wat Total Body Balance je te bieden heeft. 

Afslanken en gezonder eten

Zou jij ook graag wat af willen vallen?
Je weer fitter willen voelen en meer energie willen hebben?

En heb je al heel veel geprobeerd om die extra kilo’s er af te krijgen maar lukt het je steeds niet?

Dan heb ik goed nieuws voor je! Al meer dan 15 jaar help ik mensen met afvallen. Mijn succesmethode is gebaseerd op suikervrij en vetarm eten, aangevuld met supplementen en mijn persoonlijke begeleiding.

Je kunt nu gratis meedoen met mijn online In 7 dagen Slank & Fit programma. Dit programma leert je op een andere manier naar voeding kijken en geeft je iedere dag een praktische tip. Als je de tips goed opvolgt, zul je zien dat je je energieker gaat voelen. In 7 dagen kun je natuurlijk geen kilo’s afvallen, dat zou niet gezond zijn. Toch kun je in 7 dagen wel zorgen dat je de basis legt voor een gezond gewicht.

Het gaat namelijk vooral om de mindset die je hebt. Maar ook om jouw kennis over gezond eten, voldoende bewegen en over het maken van gezondere keuzes. Daar wil ik je met dit 7 dagen programma graag bij helpen. Doe je mee?

Wat is het gratis 7 dagen Slank en Fit programma?

Een programma speciaal ontwikkeld om kennis te maken met de succesmethode van Total Body Balance. Het is gebaseerd op suikervrij en vetarm eten. Daarnaast vertel ik je hoeveel je eigenlijk zo moeten bewegen om gezond te zijn. Is brood nu wel of niet gezond? En die nieuwe, gezonde, suikers die er tegenwoordig zijn, is dat dan een alternatief?

Ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met dit programma help je ik gratis op weg. Als je meedoet, ontvang je een e-mail die je moet bevestigen. Daarna gaat alles vanzelf en ontvang je per e-mail iedere dag handige tips en informatie over gezonde voeding. Het verplicht je nergens toe. Zet nu die stap naar een gezond gewicht en doe mee!

Gezonde goed gevulde voorraadkast

Wie ik ben

Ik ben Dick Sandbergen van Total Body Balance. Ik heb sinds 2003 meer dan tienduizend mensen geholpen om een gezond gewicht te krijgen en dat ook te behouden. Dat is vaak het lastigste, zorgen dat je op gewicht blijft.

Ik ben jouw stok achter de deur en help je in 7 dagen op weg naar een gezondere levensstijl. Zelf ben ik 25 kilo afgevallen en nu nog steeds op gewicht na al die jaren. Mijn geheim is mijn succesprogramma.

Mijn visie is een wereld zonder obesitas, zonder overgewicht. Ik ben op missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven. Ik gun jou ook weer de controle over je gewicht. Daarmee krijg je weer controle over je leven.

Daarom heb ik het 7 Dagen Slank & Fit programma ontwikkeld. Ik heb alle diëten en hypes de afgelopen 15 jaar voorbij zien komen. Ik heb mensen geholpen die alles al geprobeerd hadden en dachten dat ze niet af konden vallen. Tot ze bij mij kwamen.

Vergeet niet dat het begint met het omzetten van die knop, je moet wel willen. Ik ben jouw gids en stok achter de deur! 

 

Bekijk succesverhalen van anderen

Waarom is overgewicht een probleem?

Een gezond gewicht geeft minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. En de kans op bepaalde vormen van kanker is kleiner. Bovendien voel je je fitter, beweeg je makkelijker en raak je minder snel buiten adem. Het is dus zeker verstandig om af te vallen, als je overgewicht hebt.

Je tailleomtrek geeft aan of je overgewicht hebt. Wanneer je als vrouw een tailleomtrek hebt van minder dan 80 centimeter – of minder dan 94 cm voor mannen – dan zit je hoogstwaarschijnlijk niet in de gevarenzone. Zit je buiten deze grenzen, is het zeker aan te raden om iets aan je overgewicht te doen. Mijn advies: doe deze 7 dagen met me mee en kijk wat het met je doet. Ik weet zeker dat jij je na afloop veel beter voelt.

Gezonde goed gevulde voorraadkast