Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Marloes Kuyten

23 augustus, 2018

Marloes KuytenEen nieuw leven?

 

“Ik denk dat ik een nieuw leven heb gewonnen,” zei ik tegen mijn man toen ik door Dick was gebeld met de mededeling dat ik zijn Facebookactie had gewonnen: een compleet afvaltraject onder begeleiding van Total Body Balance. Dat was begin januari 2018. Ik besloot meteen actie te ondernemen, de eerste afspraak werd in dezelfde week nog gepland en een dag daarna startte ik met de, voor veel ‘afvallers’, bekende appeldag. Het begin was gemaakt!

Ik ging aan de slag met de recepten van de website en leerde anders boodschappen te doen. Potjes, pakjes en zakjes verdwenen grotendeels uit de winkelwagen en maakten plaats voor meer verse groenten, volkorenpasta en zilvervliesrijst. Het fijne van het ‘dieet’ vind ik dat je wel normaal kunt blijven eten. Dus ’s morgens en ’s middags lekker crackers met mager beleg, aangevuld met veel rauwkost en fruit. En ’s avonds toverde ik met sojasaus, knoflook en sambal als voorname smaakmakers de lekkerste maaltijden op tafel. Een hongergevoel heb ik nooit gehad tijdens het hele traject.

De wekelijkse afspraak met Dick was een perfecte stok achter de deur. Ik wilde hoe dan ook dat de weegschaal weer wat minder aangaf dan de vorige keer (wat ook telkens lukte!). Bovendien gaf Dick handige tips om sommige valkuilen te omzeilen en had hij ook, als ik het even niet meer zo zag zitten, de juiste motiverende woorden om toch weer door te zetten.

Het resultaat na die weken? Ik ben zestien kilo lichter, heb een nieuwe garderobe aangeschaft, voel me fitter en beweeg stukken makkelijker. Ik heb gelukkig het hardlopen weer op kunnen pakken wat nu ook veel makkelijker gaat dan voorheen. Inmiddels is de zomervakantie voorbij waarin ik (voor het eerst sinds 15 jaar!) weer een bikini aan kon en heerlijk kon shoppen zonder eerst te moeten kijken of ze dat leuke truitje ook wel in maat XL zouden hebben. Weer een paar redenen om mijn gewicht, dat ik dankzij Total Body Balance heb bereikt, vast te houden. Mijn nieuwe leven bevalt prima!

Marloes Kuyten

Marloes Kuyten over Total Body Balance

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer succesverhalen