Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Pasta Bolognese

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 100 gram rundertartaar
  • 0.5 blik(ken) gepelde tomaten(blokjes)
  • 0.5 blik(ken) tomatenpuree (klein)
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 ui
  • 0.5 doosje(s) champignons
  • peper en zout
  • sambal oelek of cayennepeper
  • kerriepoeder
  • parmezaanse kaas
  • canderel zoetstof
  • verse basilicum

Instructies
 

  • Pan cooking spray in pan verhitten en rundertartaar toevoegen. Redelijk snel de gesnipperde ui en champignons aan de tartaar toevoegen en meebakken.
  • Knoflook persen en toevoegen aan tartaar en even meebakken.
  • Peper, zout, beetje kerriepoeder en sambal oelek voor de pittigheid toevoegen en alles even meebakken.
  • Gepelde tomaten uit blik ontdoen van kroontje en in kleine stukjes snijden of prakken met een vork en toevoegen aan het tartaarmengsel, evenals het blikje tomatenpuree. Alles verwarmen.
  • Zoetstof naar smaak toevoegen, evenals de andere kruiden!
  • Volkoren pasta apart koken.
  • Saus over de pasta doen en bestrooien met parmezaanse kaas, verse peper uit de pepermolen en fijngeknipte verse basilicum!
  • Smakelijk eten!
Trefwoord Pasta