Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Te dik? Bel Dick!       088 500 9000

Pasta Bolognese

17 augustus, 2023

 

Pasta Bolognese

Wees de eerste en beoordeel dit recept
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 100 gram rundertartaar
  • 0.5 blik(ken) gepelde tomaten(blokjes)
  • 0.5 blik(ken) tomatenpuree (klein)
  • 0.5 teentje(s) knoflook
  • 0.5 ui
  • 0.5 doosje(s) champignons
  • peper en zout
  • sambal oelek of cayennepeper
  • kerriepoeder
  • parmezaanse kaas
  • canderel zoetstof
  • verse basilicum

Instructies
 

  • Pan cooking spray in pan verhitten en rundertartaar toevoegen. Redelijk snel de gesnipperde ui en champignons aan de tartaar toevoegen en meebakken.
  • Knoflook persen en toevoegen aan tartaar en even meebakken.
  • Peper, zout, beetje kerriepoeder en sambal oelek voor de pittigheid toevoegen en alles even meebakken.
  • Gepelde tomaten uit blik ontdoen van kroontje en in kleine stukjes snijden of prakken met een vork en toevoegen aan het tartaarmengsel, evenals het blikje tomatenpuree. Alles verwarmen.
  • Zoetstof naar smaak toevoegen, evenals de andere kruiden!
  • Volkoren pasta apart koken.
  • Saus over de pasta doen en bestrooien met parmezaanse kaas, verse peper uit de pepermolen en fijngeknipte verse basilicum!
  • Smakelijk eten!
Trefwoord Pasta

Te dik? Bel Dick!

088 500 9000

Meer verhalen