Over ons

Mag ik u voorstellen aan het team van Total Body Balance
Dick Sandbergen te dik bel Dick

`Controle over je gewicht, controle over je leven!´

“In 2002 ben ik zelf 25 kilo afgevallen. Ik ben nog steeds op gewicht. Met de afvalmethode die mij weer energie en zelfvertrouwen gaf, heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen.”

“In 2003 begon ik als zzp´er met Total Body Balance; nu hebben we meerdere vestigingen in Brabant. Iedereen kan succesvol afvallen. Kijk maar naar de verhalen op de referentiepagina. Onze klanten zijn immers onze ambassadeurs. De meeste mensen die bij Total Body Balance komen, doen dat op aanraden van bekenden.

Total Body Balance kan iedereen helpen, of je nu komt voor een paar kilo of voor heel veel kilo’s. We maken het zo makkelijk mogelijk door dat we een aantal samenwerkingen zijn aangegaan. Zo hebben we een cateraar die bereidt koelversmaaltijden, drie ijssalons bieden suikervrij ijs aan en meerdere restaurants koken volgens de methode van Total Body Balance. We leggen de link met gezond bewegen door samen te werken met diverse sportmethodes. Controle over je gewicht betekent dat je meer controle over je leven krijgt.”

Dick Sandbergen Directeur en coach in Helmond en Vught

Koken is mijn grote passie en de uitdaging ligt er voor mij in gebruik te maken van verantwoorde ingredienten zodat we niet alleen heerlijk eten maar ook gezond blijven.

Ik vind het een eer dat Total Body Balance mij heeft gevraagd mijn kennis en ervaring met de klanten te delen.

U kunt met al uw vragen over de recepten terecht bij mij, via onderstaand contactformulier.

Eet smakelijk!

Tobias Internetkok voor Total Body Balance

Winkelmand

GRATIS VERZENDING

Heb jij een gezonde BMI?

Vestigingen

Helmond

Hortsedijk 35
5708 HA Helmond

Vught

Industrieweg 12
5262 GJ Vught

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!

Call Now Button