Laatste kans! Gratis adviesgesprek

Reserveer nu jouw plek!

Gratis adviesgesprek van 60 minuten waarbij we je gewicht, tailleomvang en vetpercentage meten. Ook stelt je afvalcoach je ‘Body Mass Index’ vast. Daaruit blijkt hoeveel overgewicht je eigenlijk hebt. Verder krijg je onder meer handige tips voor gezonde voeding.

Heb jij een gezond gewicht?

Vrijblijvend en persoonlijk gratis adviesgesprek van 60 minuten.
Al meer dan 6000 mensen gingen je voor.

Is een paar kilo extra nou zo erg?

De statistieken liegen er niet om. Ruim 50% van je gezondheid wordt bepaald door je voeding. In 2016 had bijna de helft (49,2%) van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. In totaal heeft 14,2% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas. Overgewicht neemt toe met de leeftijd.

De vraag is dus niet waarom je zou moeten beginnen met gezond eten en afvallen, maar hoe? In het adviesgesprek geef ik je tips hoe jij gezonder kunt worden.

Veelgestelde vragen

N

Is dit echt gratis?

Ja, het intakegesprek is gratis. Het verplicht je nergens toe en je krijgt direct te horen of je een gezond gewicht hebt. Als je wat te zwaar bent, dan ontvang je handige tips om gezonder te eten.

N

Waarom zou ik gebruik maken van het gratis adviesgesprek?

Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in gezonder leven en misschien wil je zelfs wel wat afvallen. Anders had je waarschijnlijk niet meegedaan met het 7-dagen Slank & Fit programma. Het adviesgesprek geeft inzicht in je gezondheid en daarnaast krijg je direct tips om gezonder te gaan leven.

N

Waar is het?

Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Helmond, aan de Hortsedijk 81. Parkeren kan voor de deur (alhoewel een stukje lopen natuurlijk gezond is!)

N

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Je mag me altijd bellen en je vraag stellen. Dat kan op 088 500 9000.

N

Mag ik iemand meenemen naar het gesprek?

Natuurlijk mag je iemand meenemen naar het gesprek. Je krijgt veel informatie en dan vinden sommige mensen het fijn dat er iemand is die meeluistert.

N

Met wie heb ik het gesprek?

Je krijgt advies van mij, Dick Sandbergen, ik heb meer dan 15 jaar ervaring en heb inmiddels meer dan 6000 mensen geholpen op gewicht te komen. Zelf was ik ook te zwaar. Ik ben 25 kilo afgevallen en ben nu, heel wat jaren later, nog steeds op gewicht. Uit eigen ervaring weet ik hoe je met succes af kunt vallen. Ik ben jouw persoonlijke coach.

N

Is dit een gekwalificeerde afvalmethode?

Ik heb al meer dan 6000 mensen geholpen met afvallen. We bestaan al 15 jaar, als we niet betrouwbaar zouden zijn dan zouden we lang niet zoveel mensen geholpen hebben.

Gaby Scholder

Gaby Scholder

Gaby viel met de hulp van Dick 15 kilo af. Ze moest zelfs een hele nieuwe garderobe aanschaffen. Ze voelt zich weer goed en straalt!

Robert van Gool

Robert van Gool

Robert deed iedereen versteld staan! Hij viel samen met zijn broer enorm af, onder begeleiding van Dick.

Aniek de Lange

Aniek de Lange

Viel 11 kilo af en voelt zich veel fitter! Ze sport regelmatig en door gezond te eten, blijft ze op gewicht.

© Total Body Balance B.V | T: 088 500 9000 | Facebook @TBB.nl | Instagram @tedikbeldick | info@totalbodybalance.nl

Call Now Button

Wil jij ook gezond afvallen?

Abonneer je gratis op maandelijks gezonde tips, kookinspiratie en motivatie! 

Gelukt! Dank je wel en fijne dag!