Warme toast met paddenstoelen en kaas

2014-12-09
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 18m

Warme toast met paddenstoelen en kaas

Ingredienten


• 1/5 bakje paddenstoelen seizoensmelange (150 g)
• 1/5 knoflook
• 18,80 gram Parmezaanse kaas
• 5 gram rucola
• ½ sjalotjes
• 150 gram zout en versgemalen peper |sneetjes blue band goede start

Bereidingswijze

1. Verhit de ovengrill voor. Snipper de sjalotjes fijn. Hak de knoflook fijn. Scheur (of snijd) de paddenstoelen in stukjes. 2. Fruit in een koekenpan de sjalotjes en knoflook circa 3 minuten in pancoating. Bak dan de paddenstoelen circa 3 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. 3. Rooster intussen het brood. Beleg de toast vervolgens met de paddenstoelen, strooi er kaas overheen als garnering en zet alles nog 2-3 min,. onder de ovengrill. 4. Garneer de toast met rucola, snijd hem diagonaal door en serveer hem bij een soep. Let op dat je ongeveer 30 gram minder koolhydraten (per persoon) gebruikt bij de hoofdmaaltijd.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *