Tartaar met rijst en paprikasalade

2014-12-11
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Een heerlijke tartaar met rijst en paprikasalade.

Ingredienten


• 100 gram gekookte rijst
Pancoating (webshop)
• 1/3 theelepel paprikapoeder
• 8/10 zakje rode paprika’s, in grove stukken
• 1/10 rucola (a 75 g)
• 1 tartaartjes
• ½ uien, gesnipperd

Bereidingswijze

1. Verhit pancoating in een pan met dikke bodem en bak hierin de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak 2-3 minuten. Roer het paprikapoeder door de rijst, schenk er 400 ml water bij en breng dit aan de kook. Doe de deksel op de pan en kook de rijst nog 10 minuten. Neem daarna de deksel eraf en laat nog 4-5 minuten zachtjes doorkoken.
2. Bespray de stukken paprika dun met pancoating en gril ze aan beide zijden. Bestrooi ze daarna met zout en peper naar smaak en schep ze om met de rucola. Bespray de tartaartjes dun met pancoating en gril ze in 8-10 minuten gaar, keer ze halverwege. Serveer de rijst met de paprikasalade en de tartaartjes.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *