Steak provencale

2014-11-13
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Een heerlijke steak provencale uit de oven.

Ingredienten


• ¼ aubergine
• ¼ courgette
• 100 gram entrecote
• ¼ eetlepel gehakte provencaalse kruiden (tijm, rozemarijn, oregano)
• ½ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• 1 sjalotjes
• Versgemalen peper
• ½ vleestomaat
• Zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220*c of 200*c hetelucht. Bestrooi het vlees met versgemalen peper. Pel de sjalotjes en knoflook en snipper ze. Verdeel de courgette en aubergine in plakjes of stukjes.. Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes. Verhit pancoating in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de sjalotjes, courgette, aubergine en knoflook 3 minuten. Schep de tomaten, Provencaalse kruiden en zout erdoor. Verhit nog wat pancoating in de pan en bak hierin de entrecotes 2-3 minuten per kant. Voeg zout naar smaak toe. Bak intussen aardappelpartjes met rozemarijn in de oven gaar. Serveer de entrecotes met het Provencaalse groentemengsel bij de aardappelen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *