Spaghetti met paddenstoelensaus

2014-12-16
spaghetti met paddenstoelensaus
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een lekker vegetarisch gerecht. Spaghetti met paddenstoelensaus.

Ingredienten


• 75 ml Campina kookroom light (a 250 ml)
• 100 gram gekookte spaghetti
• 25 gram gemalen 20+ kaas
Pancoating (webshop)
• 3/10 rode paprika, fijngesneden
• 3/10 schaal paddenstoelen melange (200 g, ah), in plakjes
• 3/10 pakje spinazie (450 g, diepvries)
• 3/10 ui, fijngesneden

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit pancoating in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en 125 ml water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.
3. Giet de spaghetti af en schep de geraspte kaas erdoor. Verdeel de spaghetti en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *