Sliptong net garnalensaus

2014-11-20
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Een heerlijk visgerecht: Sliptong net garnalensaus.

Ingredienten


• 25 ml campina kookroom light
• 1 eetlepel droge witte wijn
• 25 gram Hollandse garnalen
Pancoating (websh.n)?PRODUCT?PANCOATING?”>Pancoating (webshop)
• 50 gram sliptong
• ½ eetlepel verse peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Bestrooi de sliptong met zout en peper. Verwarm de pancoating in een ruime koekenpan en schep de vis erdoor. Voeg de witte wijn toe. Leg het deksel op de pan en stoof de vis in circa 5 minuten gaar. Schep de vis uit de pan en verdeel ze over 2 borden. Roer de room door het stoofvocht en breng dit aan de kook. Roer de garnalen en peterselie door de saus en breng op smaak met zout en peper. Schep de saus over de sliptong. Lekker met gekookte krieltjes en haricots verts.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.