Romige mosselen met venkel

2014-11-10
romige mosselen met venkel
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Lekkere romige mosselen met venkel. Kan lekker zijn met brood.

Ingredienten


• ½ bosuitje, in ringetjes
• 25 ml campina kookroom light
• 25 ml droge witte wijn
• 425 gram mosselen, schoongemaakt
• ½ venkelknol, in reepjes, groen apart

Bereidingswijze

Breng in een grote (mossel)pan de wijn met room en peper en zout aan de kook. Schep de venkel erdoor en kook de groente circa 2 minuten. Voeg de mosselen en de bosui toe. Leg het deksel op de pan en kook alles op hoog vuur in circa 5 minuten gaar. Schud de pan een paar maal om. Schep het venkelgroen door de mosselen. Lekker met brood.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt het?

We helpen je terug te keren naar een gezond gewicht. Je krijgt een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en waardering vanuit de omgeving. En dan hebben we het nog niet gehad over de gezondheidswinst. Dus wat let je om direct een afspraak te maken?