Provencaalse kip

2014-09-18
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 45m

Een heerlijke ovengerecht. Provencaalse kip

Ingredienten


• 62,50 gram champignons
• Dille
• ½ eetlepel fijngehakte peterselie
• 100 gram kipfilet
• 15 ml kippenbouillon
• ½ teentje knoflook
• ½ sjalotjes
• 1½ tomaten
• Peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de groenten schoon. Snijd de champignons in plakjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in 8 gelijke stukken. Hak de sjalotjes en de knoflook zeer fijn. kruid de kipfilet met peper en zout (of kipkruiden) en snijd ze in gelijke kleine stukjes. Neem 4 stukken aluminiumfolie van 30 bij 30 cm en verdeel de kip hierover. Verdeel de groenten over de 4 pakketjes en strooi er een beetje peper en kruiden over. Draai de hoeken van de folie bij elkaar, maar laat de bovenkant open. Verdeel de kippenbouillon over de pakjes en strooi de peterselie hierover. Sluit de papillotten en bak in een voorverwarmde oven in ongeveer 25 min. gaar.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *