Pittige vispakketjes

2014-11-02
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 35m

Een lekkere maar pittige vispakketjes. Ook lekker met rijst.

Ingredienten


• 12,50 ml Japanse sojasaus
• 1/7 citroen, schil geraspt en uitgeperst
• 1/7 theelepel garnalenpasta (trassi)
• 100 gram kabeljauwfilet
• Rode paprika, in reepjes
• Rode peper, in ringetjes
• ½ stengel bleekselderij, in reepjes
• 1 stuk bananenblad (toko) of bakpapier
• ¼ ui, in reepjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C . Spreid de bananenbladeren of stukken bakpapier uit op het aanrecht. Verdeel de kabeljauw erover. Roer een dressing van sojasaus, citroensap, citroenschil, garnalenpasta en rode peper. Besprenkel de vis met de helft van de dressing. Meng de reepjes ui, paprika en bleekselderij en verdeel deze over de kabeljauw. Sprenkel de rest van de dressing erover. Vouw de pakketjes goed dicht, steek ze eventueel vast met een cocktailprikker. Plaats de pakketjes in het midden van de oven en maak ze in 20 minuten gaar. Lekker met rijst en broccoli uit de wok.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *