Pasta met garnalen en knoflook

2014-10-23
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een lekkere pasta met garnalen en knoflook.

Ingredienten


• 100 gram cocktailgarnalen
• ¾ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• 100 gram penne pasta
• ¼ bos peterselie
• ¼ rode peper
• ¼ rode ui
• 1 tomaat
• Versgemalen peper
• Zout

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing met zout beetgaar (al dente). Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de ui. Was de peper, halveer deze en verwijder de zaadlijst. Snij het vruchtvlees in reepjes. Was de peterselie en hak deze grof. Was de tomaten en snij ze in blokjes. Verhit de pancoating en bak de ui met de knoflook en de rode peper ca. 2 minuten op een laag vuur. Voeg de garnalen toe en bak ze op een laag vuur ca. 2 minuten mee. Voeg de tomaten toe, warm het geheel nog even door en breng het op smaak met zout en eventueel met peper. Serveer de pasta met de garnalen erover en bestrooi royaal met peterselie. Extra lekker met een groene salade.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *