Oosterse asperges soep

2014-07-24
oosterse_aspergesoep
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 45m

Oosterse asperges soep met shiitake. Lekker als het een beetje pittig is.
Wat is een shiitake. Het is een eetbare paddenstoel. Het komt van nature voor in Japan en China. De paddenstoel wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken.

Ingredienten


• ½ kilo asperges
• ¾ citroen gras
• 2½ ml gember
• 12½ ml kikoman soja saus
• 25 gram rode ui
• ¼ eetlepel sambal
• ¼ pond shi taken

Bereidingswijze

Breek de koppen van de asperges. Zet de achter kanten op samen met het citroengras en trek er bouillon van. Haal na 2O minuten de asperges uit het vocht en gooi ze weg. Trek de shi taken uit elkaar en snijd de rode ui. Bak de shi taken, de rode ui, en de asperges koppen aan samen met de sambal afblussen met gembersap en kikoman hier op de bouillon gieten. En nog 20 min laten trekken 1 min voor het doorgeven de mihoen toevoegen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(1.5 / 5)

1.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *