Oosters visje

2014-12-09
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een verrukkelijk vis gerecht: Oosters visje

Ingredienten


• 150 gram broccoli
• 50 gram Chinese kool pancoating versgemalen peper en zout
• 100 gram pangasiusfilet
• ½ theelepel sambal oelek
• 2 eetlepel(s) sojasaus

Bereidingswijze

1. Marineer de pangasiusfilet circa 5 minuten in de sojasaus.
2. Snijd de broccoli in roosjes, kook ze in 3 min. in kokend water beetgaar en laat ze goed uitlekken. Pel en pers 1 teentje knoflook. Snijd de Chinese kool dwars in repen van 2 cm. Neem de
vis uit de marinade en houd deze apart.
3. Roerbak in een ruime pan de broccoli circa 2 minuten met de knoflook in pancoating, voeg de kool toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg sojasaus en sambal toe en houd het mengsel
onder aluminiumfolie warm.
4. Bak de vis in pancoating aan beide kanten in circa 8 minuten bruin en gaar. Serveer de pangasiusfilet met de gewokte groenten. Lekker met basmatirijst.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *