Japanse wokschotel

2014-05-22
japanse wokschotel
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 1:20 h

Heerlijke Japanse wokschotel met zoet gemarineerde varkenshaasreepjes of runderlappen, Japanse wokgroente en basmati rijst.

Ingredienten


• 100 gram varkenshaas of runderlappen
• 100 gram basmati rijst
• 200 gram Japanse wokgroente
Pancoating (webshop)
• ½ theelepel Stevia zoetstof (webshop)
• 2 eetlepels sojasaus
• 1 ½ teentje knoflook

Bereidingswijze

Snij het vlees in reepjes en voeg sojasaus, knoflook en zoetstof toe, goed mengen en laat dit 1 uur intrekken. Spuit de pan in met pancoating en bak het vlees. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als het vlees gaar is en de rijst is klaar, bak dan kort op een hoog vuur de Japanse wokgroenten beetgaar. Doe het vlees bij de groente en roer nog een paar keer om. Doe de rijst in het midden op het bord en doe het vlees -groentemengsel eromheen. Eventueel, kun je een jus maken door in de pan een beetje water te doen en het nog even te verwarmen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Koolrolletjes

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Overheerlijke bloemkoolschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *