Japanse soep

2014-05-22
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Heerlijke japanse soep, gevuld met kipfilet, garnalen, mie, shiitake en bosuitjes. Erg lekker met een frisse salade van tomaat en komkommer.

Ingredienten


• 50 gram kipfilet, in reepjes gesneden
• 50 gram gepelde garnalen
• 100 gram volkoren mie
Pancoating (webshop)
• 2 bosui, in ringetjes
• 100 gram shiitake paddenstoelen
• 2 eetlepels droge sherry
• 1 kippenbouillonblokje
• 1 liter water

Bereidingswijze

Breng het water aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Kook de volkoren mie beetgaar volgends de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat panspray in een koekenpan en bak hierin de reepjes kipfilet tot ze gaar zijn. Voeg op het laatste moment de shiitakes paddenstoelen toe. Voeg de gebakken reepjes kipfilet en shiitakes toe aan de bouillon en laat 2 minuten doorkoken. Voeg de sherry toe en zet dan het vuur uit. Voeg dan de bosui, de mie en de garnalen toe en laat mee warmen in de soep.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

  • Japanse roerbak schotel

    Japanse roerbakschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *