Jambalaya

2014-05-25
Jambalaya
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Heerlijk gerecht (Jambalaya) met kalkoenfilet, garnalen, ham, rijst en broccoli. Makkelijk gerecht wat lekker is met een salade van bv komkommer.

Ingredienten


• 35 gram cocktailgarnalen, gepeld
• 35 gram kalkoenfilet, in reepjes
• 30 gram magere ham, in blokjes
Pancoating (webshop)
• 100 gram zilvervliesrijst
• 100 gram broccoli, in kleine roosjes
• 100 gram tomatenblokjes (blik)
• 1 kleine ui, gesnipperd
• ¼ teentje knoflook, gesnipperd
• ¼ rode peper zonder zaadjes, in reepjes
• 150 ml visbouillon

Bereidingswijze

Verhit de pancoating in een braadpan. Bak de ui en knoflook glazig. Voeg peper, kalkoenfilet en ham toe en bak het geheel ca. 4 minuten. Voeg de tomaatblokjes en bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de rijst toe. Kook de rijst in het tomatenmengsel gaar. Roer af en toe zodat de schotel niet gaat aanzetten. Kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee. Schep als de rijst gaar is, de garnalen door de rijst en warm deze even mee. Lekker met kropsla met een Kesbeke dressing.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Rijstschotel met garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Visovenschotel

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Stoofpotje van kip met spinazie, knoflook en salie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *