Groente Allegaartje

2014-07-07
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Yield : 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een heerlijk, gezond, groente allegaartje.

Ingredienten


• Bloemkool
• Chinese kool
• 1/2 klein stronkje broccoli
• 1/2 teentje(s) knoflook
• 1/2 prei
• 1/2 theelepel(s) sambal oelek
• 75 gram tauge
• 1/2 ui

Bereidingswijze

1. Schil de ui en het knoflookteentje en snipper deze.
2. Was de prei en snijd deze in ringen.
3. Doe de sojasaus in een antiaanbakpan en laat deze warm worden en bak hierin de ui samen met de prei.
4. Pers de knoflook erboven uit en laat het geheel goed doorwarmen.
5. Voeg de bloemkool en broccoli toe aan de ui en prei.
6. Laat deze ongeveer 7 min beetgaar worden.
7. Doe er eventueel een scheutje water bij.
8. Giet de groente af en doe er de Chinese kool in reepjes bij samen met de tauge en sambal (wil je de laatste twee ingrediënten liever iets gaarder dan rauw, dan kun je ze al iets eerder in de pan doen en wat mee laten sudderen.
9. Serveren met rijst en eventueel met nog wat soja saus apart. Lekker met kip of biestuk. Eet smakelijk

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Tags: , , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *